Atıf Formatları
Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. MUTLU Et Al. , "Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.76, 2020

MUTLU, C. Et Al. 2020. Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 76.

MUTLU, C., BİLGİN, D. G., KOÇ, A., ÖZTÜRK, M., SÜMBÜL, M., CANDAL, C., ... ÖZHANLI, H.(2020). Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.76). Çanakkale, Turkey

MUTLU, CEREN Et Al. "Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020

MUTLU, CEREN Et Al. "Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.76, 2020

MUTLU, C. Et Al. (2020) . "Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.76.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CEREN MUTLU Et Al. }, title={Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={76} }