B. GÜMÜŞ Et Al. , "Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri," I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.13, 2021
GÜMÜŞ, B. Et Al. 2021. Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri. I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 13.
GÜMÜŞ, B., GÖKOĞLU, N., & ARMAN, A., (2021). Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri . I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu (pp.13). İstanbul, Turkey
GÜMÜŞ, BAHAR, NALAN GÖKOĞLU, And ADEM ARMAN. "Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri," I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2021
GÜMÜŞ, BAHAR Et Al. "Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri." I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.13, 2021
GÜMÜŞ, B. GÖKOĞLU, N. And ARMAN, A. (2021) . "Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri." I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , İstanbul, Turkey, p.13.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BAHAR GÜMÜŞ Et Al. }, title={Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri}, congress name={I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2021}, pages={13} }