Atıf Formatları
Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. TOPUZ And F. ÖZDEMİR, "Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999

TOPUZ, A. And ÖZDEMİR, F. 1999. Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi. 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey).

TOPUZ, A., & ÖZDEMİR, F., (1999). Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi . 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey

TOPUZ, AYHAN, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999

TOPUZ, AYHAN And ÖZDEMİR, FERAMUZ. "Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999

TOPUZ, A. And ÖZDEMİR, F. (1999) . "Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYHAN TOPUZ And author={FERAMUZ ÖZDEMİR}, title={Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi}, congress name={2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}}