Atıf Formatları
Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

m. Adıyaman Et Al. , "Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği," II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ , 2017

Adıyaman, m. Et Al. 2017. Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği. II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ .

Adıyaman, m., FISTIKEKEN, N., & SERT, H., (2017). Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği . II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ

Adıyaman, mümine, Neslihan FISTIKEKEN, And HAKAN SERT. "Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği," II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ, 2017

Adıyaman, mümine Et Al. "Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği." II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ , 2017

Adıyaman, m. FISTIKEKEN, N. And SERT, H. (2017) . "Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği." II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ .

@conferencepaper{conferencepaper, author={mümine Adıyaman Et Al. }, title={Yerli ve Yabancı Turistlerin Yemek Tercihlerinini İncelenmesi: Nevşehir Örneği}, congress name={II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ}, city={}, country={}, year={2017}}