C. DİNÇER Et Al. , "FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI," Gıda , vol.45, no.3, pp.409-420, 2020
DİNÇER, C. Et Al. 2020. FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI. Gıda , vol.45, no.3 , 409-420.
DİNÇER, C., TONGUR, T., & ERKAYMAZ, T., (2020). FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI. Gıda , vol.45, no.3, 409-420.
DİNÇER, CÜNEYT, TİMUR TONGUR, And Taner ERKAYMAZ. "FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI," Gıda , vol.45, no.3, 409-420, 2020
DİNÇER, CÜNEYT Et Al. "FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI." Gıda , vol.45, no.3, pp.409-420, 2020
DİNÇER, C. TONGUR, T. And ERKAYMAZ, T. (2020) . "FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI." Gıda , vol.45, no.3, pp.409-420.
@article{article, author={CÜNEYT DİNÇER Et Al. }, title={FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI}, journal={Gıda}, year=2020, pages={409-420} }