A. BÜYÜKŞALVARCI And H. KELEŞ, "Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.4, pp.597-611, 2019
BÜYÜKŞALVARCI, A. And KELEŞ, H. 2019. Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.4 , 597-611.
BÜYÜKŞALVARCI, A., & KELEŞ, H., (2019). Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.4, 597-611.
BÜYÜKŞALVARCI, AHMET, And HÜSEYİN KELEŞ. "Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.4, 597-611, 2019
BÜYÜKŞALVARCI, AHMET And KELEŞ, HÜSEYİN. "Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.4, pp.597-611, 2019
BÜYÜKŞALVARCI, A. And KELEŞ, H. (2019) . "Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.4, pp.597-611.
@article{article, author={AHMET BÜYÜKŞALVARCI And author={HÜSEYİN KELEŞ}, title={Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2019, pages={597-611} }