E. YATMAZ And İ. TURHAN, "Fermantasyonla Mannanaz Üretiminde Potansiyel Substrat Kaynağı Olarak Keçiboynuzu Ekstraktının Doğrudan Kullanılması," Türkiye 11.Gıda Kongresi , vol.1, Hatay, Turkey, pp.217, 2012
YATMAZ, E. And TURHAN, İ. 2012. Fermantasyonla Mannanaz Üretiminde Potansiyel Substrat Kaynağı Olarak Keçiboynuzu Ekstraktının Doğrudan Kullanılması. Türkiye 11.Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 217.
YATMAZ, E., & TURHAN, İ., (2012). Fermantasyonla Mannanaz Üretiminde Potansiyel Substrat Kaynağı Olarak Keçiboynuzu Ekstraktının Doğrudan Kullanılması . Türkiye 11.Gıda Kongresi (pp.217). Hatay, Turkey
YATMAZ, ERCAN, And İRFAN TURHAN. "Fermantasyonla Mannanaz Üretiminde Potansiyel Substrat Kaynağı Olarak Keçiboynuzu Ekstraktının Doğrudan Kullanılması," Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
YATMAZ, ERCAN And TURHAN, İRFAN. "Fermantasyonla Mannanaz Üretiminde Potansiyel Substrat Kaynağı Olarak Keçiboynuzu Ekstraktının Doğrudan Kullanılması." Türkiye 11.Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.217, 2012
YATMAZ, E. And TURHAN, İ. (2012) . "Fermantasyonla Mannanaz Üretiminde Potansiyel Substrat Kaynağı Olarak Keçiboynuzu Ekstraktının Doğrudan Kullanılması." Türkiye 11.Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.217.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERCAN YATMAZ And author={İRFAN TURHAN}, title={Fermantasyonla Mannanaz Üretiminde Potansiyel Substrat Kaynağı Olarak Keçiboynuzu Ekstraktının Doğrudan Kullanılması}, congress name={Türkiye 11.Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={217} }