Atıf Formatları
Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. ALPKENT, "Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri," Standard , no.328, pp.23-28, 1989

ALPKENT, Z. 1989. Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri. Standard , no.328 , 23-28.

ALPKENT, Z., (1989). Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri. Standard , no.328, 23-28.

ALPKENT, ZAFER. "Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri," Standard , no.328, 23-28, 1989

ALPKENT, ZAFER. "Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri." Standard , no.328, pp.23-28, 1989

ALPKENT, Z. (1989) . "Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri." Standard , no.328, pp.23-28.

@article{article, author={ZAFER ALPKENT}, title={Uraz, T. Samsun'da tüketime sunulan beyaz peynirlerin TS 591 açısından kimyevi nitelikleri}, journal={Standard}, year=1989, pages={23-28} }