Atıf Formatları
SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AYKIN DİNÇER, "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ," Gıda , vol.45, no.2, pp.262-274, 2020

AYKIN DİNÇER, E. 2020. SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ. Gıda , vol.45, no.2 , 262-274.

AYKIN DİNÇER, E., (2020). SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ. Gıda , vol.45, no.2, 262-274.

AYKIN DİNÇER, ELİF. "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ," Gıda , vol.45, no.2, 262-274, 2020

AYKIN DİNÇER, ELİF A. . "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ." Gıda , vol.45, no.2, pp.262-274, 2020

AYKIN DİNÇER, E. (2020) . "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ." Gıda , vol.45, no.2, pp.262-274.

@article{article, author={ELİF AYKIN DİNÇER}, title={SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ}, journal={Gıda}, year=2020, pages={262-274} }