E. AYKIN DİNÇER, "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ," Gıda , vol.45, no.2, pp.262-274, 2020
AYKIN DİNÇER, E. 2020. SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ. Gıda , vol.45, no.2 , 262-274.
AYKIN DİNÇER, E., (2020). SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ. Gıda , vol.45, no.2, 262-274.
AYKIN DİNÇER, ELİF. "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ," Gıda , vol.45, no.2, 262-274, 2020
AYKIN DİNÇER, ELİF A. . "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ." Gıda , vol.45, no.2, pp.262-274, 2020
AYKIN DİNÇER, E. (2020) . "SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ." Gıda , vol.45, no.2, pp.262-274.
@article{article, author={ELİF AYKIN DİNÇER}, title={SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ}, journal={Gıda}, year=2020, pages={262-274} }