Atıf Formatları
Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU And P. YERLİKAYA, "Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması.," 12. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Elazığ, Turkey, pp.28, 2003

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. 2003. Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması.. 12. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , (Elazığ, Turkey), 28.

GÖKOĞLU, N., & YERLİKAYA, P., (2003). Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması. . 12. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu (pp.28). Elazığ, Turkey

GÖKOĞLU, NALAN, And PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU. "Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması.," 12. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Turkey, 2003

GÖKOĞLU, NALAN And YERLİKAYA, PINAR Y. . "Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması.." 12. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Elazığ, Turkey, pp.28, 2003

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. (2003) . "Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması.." 12. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Elazığ, Turkey, p.28.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NALAN GÖKOĞLU And author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU}, title={Sardalya balığının (Sardina pilchardus) tazeliğinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kullanılabilirliğinin araştırılması.}, congress name={12. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu}, city={Elazığ}, country={Turkey}, year={2003}, pages={28} }