Atıf Formatları
Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ELGÜN And M. CERTEL, "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya," Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , vol.1, Adana, Turkey, pp.345-355, 1986

ELGÜN, A. And CERTEL, M. 1986. Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya. Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , (Adana, Turkey), 345-355.

ELGÜN, A., & CERTEL, M., (1986). Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya . Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu (pp.345-355). Adana, Turkey

ELGÜN, Adem, And MUHARREM CERTEL. "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya," Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu, Adana, Turkey, 1986

ELGÜN, Adem And CERTEL, MUHARREM. "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya." Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.345-355, 1986

ELGÜN, A. And CERTEL, M. (1986) . "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya." Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.345-355.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Adem ELGÜN And author={MUHARREM CERTEL}, title={Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya}, congress name={Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={1986}, pages={345-355} }