A. ELGÜN And M. CERTEL, "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya," Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , vol.1, Adana, Turkey, pp.345-355, 1986
ELGÜN, A. And CERTEL, M. 1986. Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya. Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , (Adana, Turkey), 345-355.
ELGÜN, A., & CERTEL, M., (1986). Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya . Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu (pp.345-355). Adana, Turkey
ELGÜN, Adem, And MUHARREM CERTEL. "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya," Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu, Adana, Turkey, 1986
ELGÜN, Adem And CERTEL, MUHARREM. "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya." Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.345-355, 1986
ELGÜN, A. And CERTEL, M. (1986) . "Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya." Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.345-355.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Adem ELGÜN And author={MUHARREM CERTEL}, title={Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya}, congress name={Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={1986}, pages={345-355} }