Atıf Formatları
Tatlı ve Pasta Üretimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ONUR And F. ONUR, "9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri," In Tatlı ve Pasta Üretimi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.253-274.

ONUR, N. And ONUR, F. 9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri. 2022. In Tatlı ve Pasta Üretimi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 253-274.

ONUR, N., & ONUR, F., (2022). 9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri. Tatlı ve Pasta Üretimi (pp.253-274), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

ONUR, NESLİHAN, And Fatih ONUR. "9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri." In Tatlı ve Pasta Üretimi , 253-274. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022

ONUR, NESLİHAN And ONUR, Fatih. "9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri." Tatlı ve Pasta Üretimi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.253-274.

ONUR, N. And ONUR, F. (2022) "9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri", Tatlı ve Pasta Üretimi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={NESLİHAN ONUR And author ={Fatih ONUR}, chaptertitle={9. Bölüm Tatlı Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri}, booktitle={ Tatlı ve Pasta Üretimi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }