E. GÜMÜŞ Et Al. , "Japon Balıkları (Carassius auratus) Yeminde Farklı Oranlarda Bira Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Büyüme ve Gelişme Üzerine Etkisi," Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Ed. Fak., Biyoloji Bölümü, FABA 2012, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu , Eskişehir, Turkey, pp.30, 2012
GÜMÜŞ, E. Et Al. 2012. Japon Balıkları (Carassius auratus) Yeminde Farklı Oranlarda Bira Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Büyüme ve Gelişme Üzerine Etkisi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Ed. Fak., Biyoloji Bölümü, FABA 2012, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu , (Eskişehir, Turkey), 30.
GÜMÜŞ, E., Kanyılmaz, M., AYDIN, B., Akdoğan, M. E., & Ülker, G., (2012). Japon Balıkları (Carassius auratus) Yeminde Farklı Oranlarda Bira Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Büyüme ve Gelişme Üzerine Etkisi . Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Ed. Fak., Biyoloji Bölümü, FABA 2012, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu (pp.30). Eskişehir, Turkey
GÜMÜŞ, ERKAN Et Al. "Japon Balıkları (Carassius auratus) Yeminde Farklı Oranlarda Bira Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Büyüme ve Gelişme Üzerine Etkisi," Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Ed. Fak., Biyoloji Bölümü, FABA 2012, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu, Eskişehir, Turkey, 2012
GÜMÜŞ, ERKAN Et Al. "Japon Balıkları (Carassius auratus) Yeminde Farklı Oranlarda Bira Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Büyüme ve Gelişme Üzerine Etkisi." Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Ed. Fak., Biyoloji Bölümü, FABA 2012, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu , Eskişehir, Turkey, pp.30, 2012
GÜMÜŞ, E. Et Al. (2012) . "Japon Balıkları (Carassius auratus) Yeminde Farklı Oranlarda Bira Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Büyüme ve Gelişme Üzerine Etkisi." Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Ed. Fak., Biyoloji Bölümü, FABA 2012, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu , Eskişehir, Turkey, p.30.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERKAN GÜMÜŞ Et Al. }, title={Japon Balıkları (Carassius auratus) Yeminde Farklı Oranlarda Bira Mayası (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Büyüme ve Gelişme Üzerine Etkisi}, congress name={Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Ed. Fak., Biyoloji Bölümü, FABA 2012, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2012}, pages={30} }