H. KÖKMEN SEYİRCİ, "Antik Çağ'da Gıdaların Korunması," II. Uluslararası Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.92, 2017
KÖKMEN SEYİRCİ, H. 2017. Antik Çağ'da Gıdaların Korunması. II. Uluslararası Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 92.
KÖKMEN SEYİRCİ, H., (2017). Antik Çağ'da Gıdaların Korunması . II. Uluslararası Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.92). Antalya, Turkey
KÖKMEN SEYİRCİ, HÜLYA. "Antik Çağ'da Gıdaların Korunması," II. Uluslararası Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
KÖKMEN SEYİRCİ, HÜLYA K. . "Antik Çağ'da Gıdaların Korunması." II. Uluslararası Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.92, 2017
KÖKMEN SEYİRCİ, H. (2017) . "Antik Çağ'da Gıdaların Korunması." II. Uluslararası Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.92.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜLYA KÖKMEN SEYİRCİ}, title={Antik Çağ'da Gıdaların Korunması}, congress name={II. Uluslararası Turizm Ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={92} }