H. BOZ And G. S. ERGÜN, "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine Bir Araştırma," I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.14, 2016
BOZ, H. And ERGÜN, G. S. 2016. Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine Bir Araştırma. I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 14.
BOZ, H., & ERGÜN, G. S., (2016). Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine Bir Araştırma . I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.14). Antalya, Turkey
BOZ, HÜSEYİN, And GÖZDE SEVAL ERGÜN. "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine Bir Araştırma," I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2016
BOZ, HÜSEYİN And ERGÜN, GÖZDE S. . "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine Bir Araştırma." I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.14, 2016
BOZ, H. And ERGÜN, G. S. (2016) . "Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine Bir Araştırma." I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.14.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN BOZ And author={GÖZDE SEVAL ERGÜN}, title={Çalışmaya Tutkunluğun İşi Terk Etme Niyeti ile İlişkisi: Turizm Sektörü İşgörenleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={14} }