Atıf Formatları
Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU And P. YERLİKAYA, "Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı.," XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.12, 2007

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. 2007. Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı.. XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Muğla, Turkey), 12.

GÖKOĞLU, N., & YERLİKAYA, P., (2007). Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı. . XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.12). Muğla, Turkey

GÖKOĞLU, NALAN, And PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU. "Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı.," XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Turkey, 2007

GÖKOĞLU, NALAN And YERLİKAYA, PINAR Y. . "Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı.." XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.12, 2007

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. (2007) . "Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı.." XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, p.12.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NALAN GÖKOĞLU And author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU}, title={Su ürünleri üretiminde antibiyotik kullanımına yönelik kritik kontrol noktalarında tehlike analizi (HACCP) planı.}, congress name={XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2007}, pages={12} }