R. EREN And B. ŞENER, "Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği," Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, pp.99-124, 2017
EREN, R. And ŞENER, B. 2017. Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği. Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1 , 99-124.
EREN, R., & ŞENER, B., (2017). Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği. Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, 99-124.
EREN, RAMAZAN, And BURHAN ŞENER. "Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği," Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, 99-124, 2017
EREN, RAMAZAN And ŞENER, BURHAN. "Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği." Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, pp.99-124, 2017
EREN, R. And ŞENER, B. (2017) . "Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği." Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, pp.99-124.
@article{article, author={RAMAZAN EREN And author={BURHAN ŞENER}, title={Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği}, journal={Journal of Multidisciplinary Academic Tourism}, year=2017, pages={99-124} }