İ. YILMAZ, "Antalya İlinde Bodur, Yarı Bodur ve Çöğür Anaç Kullanılarak Yapılan Elma Üretiminin Ekonomik Analizi," AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.23, no.2, pp.127-135, 2010
YILMAZ, İ. 2010. Antalya İlinde Bodur, Yarı Bodur ve Çöğür Anaç Kullanılarak Yapılan Elma Üretiminin Ekonomik Analizi. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.23, no.2 , 127-135.
YILMAZ, İ., (2010). Antalya İlinde Bodur, Yarı Bodur ve Çöğür Anaç Kullanılarak Yapılan Elma Üretiminin Ekonomik Analizi. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.23, no.2, 127-135.
YILMAZ, İBRAHİM. "Antalya İlinde Bodur, Yarı Bodur ve Çöğür Anaç Kullanılarak Yapılan Elma Üretiminin Ekonomik Analizi," AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.23, no.2, 127-135, 2010
YILMAZ, İBRAHİM. "Antalya İlinde Bodur, Yarı Bodur ve Çöğür Anaç Kullanılarak Yapılan Elma Üretiminin Ekonomik Analizi." AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.23, no.2, pp.127-135, 2010
YILMAZ, İ. (2010) . "Antalya İlinde Bodur, Yarı Bodur ve Çöğür Anaç Kullanılarak Yapılan Elma Üretiminin Ekonomik Analizi." AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.23, no.2, pp.127-135.
@article{article, author={İBRAHİM YILMAZ}, title={Antalya İlinde Bodur, Yarı Bodur ve Çöğür Anaç Kullanılarak Yapılan Elma Üretiminin Ekonomik Analizi}, journal={AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2010, pages={127-135} }