B. GÜNERİ, "Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça," In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1 , İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2022, pp.56-63.
GÜNERİ, B. Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça. 2022. In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1 , Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, 56-63.
GÜNERİ, B., (2022). Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1 (pp.56-63), İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları.
GÜNERİ, BEYSUN. "Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça." In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1 , 56-63. İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2022
GÜNERİ, BEYSUN. "Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça." Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1 , Çizgi Kitabevi Yayınları, 2022, pp.56-63.
GÜNERİ, B. (2022) "Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça", Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1 . İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={BEYSUN GÜNERİ}, chaptertitle={Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça}, booktitle={ Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1}, publisher={Çizgi Kitabevi Yayınları}, city={İstanbul},year={2022} }