Atıf Formatları
Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. TARHAN Et Al. , "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.569-572, 2014

TARHAN, K. Et Al. 2014. Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi. 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Adana, Turkey), 569-572.

TARHAN, K., AYKUT, G., TEK, S., YATMAZ, E., GERMEÇ, M., KARAHALİL, E., ... TURHAN, İ.(2014). Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi . 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.569-572). Adana, Turkey

TARHAN, Kübra Et Al. "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

TARHAN, Kübra Et Al. "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.569-572, 2014

TARHAN, K. Et Al. (2014) . "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.569-572.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Kübra TARHAN Et Al. }, title={Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi}, congress name={4. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={569-572} }