K. TARHAN Et Al. , "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.569-572, 2014
TARHAN, K. Et Al. 2014. Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi. 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Adana, Turkey), 569-572.
TARHAN, K., AYKUT, G., TEK, S., YATMAZ, E., GERMEÇ, M., KARAHALİL, E., ... TURHAN, İ.(2014). Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi . 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.569-572). Adana, Turkey
TARHAN, Kübra Et Al. "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
TARHAN, Kübra Et Al. "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.569-572, 2014
TARHAN, K. Et Al. (2014) . "Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.569-572.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kübra TARHAN Et Al. }, title={Farklı çay ekstraktlarından fermentasyonla kombucha çayı üretimi}, congress name={4. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={569-572} }