M. GERMEÇ And İ. TURHAN, "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.1, Adana, Turkey, pp.578, 2014
GERMEÇ, M. And TURHAN, İ. 2014. Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 578.
GERMEÇ, M., & TURHAN, İ., (2014). Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.578). Adana, Turkey
GERMEÇ, MUSTAFA, And İRFAN TURHAN. "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
GERMEÇ, MUSTAFA And TURHAN, İRFAN. "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.578, 2014
GERMEÇ, M. And TURHAN, İ. (2014) . "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.578.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA GERMEÇ And author={İRFAN TURHAN}, title={Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={578} }