Atıf Formatları
Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. GERMEÇ And İ. TURHAN, "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.1, Adana, Turkey, pp.578, 2014

GERMEÇ, M. And TURHAN, İ. 2014. Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 578.

GERMEÇ, M., & TURHAN, İ., (2014). Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.578). Adana, Turkey

GERMEÇ, MUSTAFA, And İRFAN TURHAN. "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

GERMEÇ, MUSTAFA And TURHAN, İRFAN. "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.578, 2014

GERMEÇ, M. And TURHAN, İ. (2014) . "Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.578.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA GERMEÇ And author={İRFAN TURHAN}, title={Çay atığının Hidroliz Koşullarının Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Optimize Edilmesi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={578} }