A. ARSLAN KULCAN Et Al. , "Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
ARSLAN KULCAN, A. Et Al. 2015. Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey).
ARSLAN KULCAN, A., ÖZİYCİ, H. R., & KARHAN, M., (2015). Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey
ARSLAN KULCAN, ASLI, HATİCE REYHAN ÖZİYCİ, And MUSTAFA KARHAN. "Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
ARSLAN KULCAN, ASLI A. Et Al. "Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
ARSLAN KULCAN, A. ÖZİYCİ, H. R. And KARHAN, M. (2015) . "Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLI ARSLAN KULCAN Et Al. }, title={Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}}