Atıf Formatları
Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. ALPKENT Et Al. , "Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.15, 2004

ALPKENT, Z. Et Al. 2004. Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 15.

ALPKENT, Z., DEMİR, M., & GÖNCÜ, A., (2004). Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.15). Bursa, Turkey

ALPKENT, ZAFER, MUAMMER DEMİR, And Asuman GÖNCÜ. "Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004

ALPKENT, ZAFER Et Al. "Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.15, 2004

ALPKENT, Z. DEMİR, M. And GÖNCÜ, A. (2004) . "Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.15.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAFER ALPKENT Et Al. }, title={Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={15} }