O. NEBİOĞLU, "Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.2, pp.39-60, 2017
NEBİOĞLU, O. 2017. Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.2 , 39-60.
NEBİOĞLU, O., (2017). Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.2, 39-60.
NEBİOĞLU, OĞUZ. "Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.2, 39-60, 2017
NEBİOĞLU, OĞUZ. "Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.2, pp.39-60, 2017
NEBİOĞLU, O. (2017) . "Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.5, no.2, pp.39-60.
@article{article, author={OĞUZ NEBİOĞLU}, title={Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği}, journal={JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES}, year=2017, pages={39-60} }