Atıf Formatları
Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ÖZDEMİR, "Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma," DAÜ Turizm Araştırmaları Dergii , vol.4, pp.37-58, 2003

ÖZDEMİR, B. 2003. Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma. DAÜ Turizm Araştırmaları Dergii , vol.4 , 37-58.

ÖZDEMİR, B., (2003). Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma. DAÜ Turizm Araştırmaları Dergii , vol.4, 37-58.

ÖZDEMİR, BAHATTİN. "Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma," DAÜ Turizm Araştırmaları Dergii , vol.4, 37-58, 2003

ÖZDEMİR, BAHATTİN. "Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma." DAÜ Turizm Araştırmaları Dergii , vol.4, pp.37-58, 2003

ÖZDEMİR, B. (2003) . "Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma." DAÜ Turizm Araştırmaları Dergii , vol.4, pp.37-58.

@article{article, author={BAHATTİN ÖZDEMİR}, title={Antalya Yöresindeki Konaklama İşletmelerinde Türk, Fransız ve İtalyan Mutfaklarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma}, journal={DAÜ Turizm Araştırmaları Dergii}, year=2003, pages={37-58} }