Atıf Formatları
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ARMAN And A. Kurnaz, "Sürdürülebilir Gastronomi," In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2018, pp.137-165.

ARMAN, A. And Kurnaz, A. Sürdürülebilir Gastronomi. 2018. In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, Ankara, 137-165.

ARMAN, A., & Kurnaz, A., (2018). Sürdürülebilir Gastronomi. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi (pp.137-165), Ankara: Detay Yayıncılık.

ARMAN, ADEM, And Alper Kurnaz. "Sürdürülebilir Gastronomi." In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , 137-165. Ankara: Detay Yayıncılık, 2018

ARMAN, ADEM And Kurnaz, Alper. "Sürdürülebilir Gastronomi." Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, 2018, pp.137-165.

ARMAN, A. And Kurnaz, A. (2018) "Sürdürülebilir Gastronomi", Gastronomi ve Yiyecek Tarihi . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={ADEM ARMAN And author ={Alper Kurnaz}, chaptertitle={Sürdürülebilir Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Yiyecek Tarihi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2018} }