Atıf Formatları
Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DEMİR And D. ÖZKISA, "Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.33, no.2, pp.239-246, 2020

DEMİR, M. And ÖZKISA, D. 2020. Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.33, no.2 , 239-246.

DEMİR, M., & ÖZKISA, D., (2020). Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.33, no.2, 239-246.

DEMİR, MUAMMER, And Demet ÖZKISA. "Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.33, no.2, 239-246, 2020

DEMİR, MUAMMER And ÖZKISA, Demet. "Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.33, no.2, pp.239-246, 2020

DEMİR, M. And ÖZKISA, D. (2020) . "Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.33, no.2, pp.239-246.

@article{article, author={MUAMMER DEMİR And author={Demet ÖZKISA}, title={Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi}, journal={Mediterranean Agricultural Sciences}, year=2020, pages={239-246} }