C. DİNÇER, "Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.34, no.1, pp.33-39, 2021
DİNÇER, C. 2021. Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.34, no.1 , 33-39.
DİNÇER, C., (2021). Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.34, no.1, 33-39.
DİNÇER, CÜNEYT. "Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.34, no.1, 33-39, 2021
DİNÇER, CÜNEYT. "Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.34, no.1, pp.33-39, 2021
DİNÇER, C. (2021) . "Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.34, no.1, pp.33-39.
@article{article, author={CÜNEYT DİNÇER}, title={Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi}, journal={Mediterranean Agricultural Sciences}, year=2021, pages={33-39} }