E. Çakar And F. Gürel, "Süzme ve petekli balların pestisit, naftalin ve antibiyotik kalıntıları bakımından karşılaştırılması," Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.32, no.3, pp.453-459, 2019
Çakar, E. And Gürel, F. 2019. Süzme ve petekli balların pestisit, naftalin ve antibiyotik kalıntıları bakımından karşılaştırılması. Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.32, no.3 , 453-459.
Çakar, E., & Gürel, F., (2019). Süzme ve petekli balların pestisit, naftalin ve antibiyotik kalıntıları bakımından karşılaştırılması. Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.32, no.3, 453-459.
Çakar, Erkan, And FEHMİ GÜREL. "Süzme ve petekli balların pestisit, naftalin ve antibiyotik kalıntıları bakımından karşılaştırılması," Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.32, no.3, 453-459, 2019
Çakar, Erkan And Gürel, FEHMİ. "Süzme ve petekli balların pestisit, naftalin ve antibiyotik kalıntıları bakımından karşılaştırılması." Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.32, no.3, pp.453-459, 2019
Çakar, E. And Gürel, F. (2019) . "Süzme ve petekli balların pestisit, naftalin ve antibiyotik kalıntıları bakımından karşılaştırılması." Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.32, no.3, pp.453-459.
@article{article, author={Erkan Çakar And author={FEHMİ GÜREL}, title={Süzme ve petekli balların pestisit, naftalin ve antibiyotik kalıntıları bakımından karşılaştırılması}, journal={Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi)}, year=2019, pages={453-459} }