Atıf Formatları
Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. N. Güneş And T. Akcan, "Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi," 1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü” , İstanbul, Turkey, pp.41-46, 2021

Güneş, Ş. N. And Akcan, T. 2021. Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi. 1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü” , (İstanbul, Turkey), 41-46.

Güneş, Ş. N., & Akcan, T., (2021). Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi . 1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü” (pp.41-46). İstanbul, Turkey

Güneş, ŞEYMA, And Tolga Akcan. "Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi," 1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Turkey, 2021

Güneş, ŞEYMA N. And Akcan, Tolga. "Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi." 1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü” , İstanbul, Turkey, pp.41-46, 2021

Güneş, Ş. N. And Akcan, T. (2021) . "Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi." 1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü” , İstanbul, Turkey, pp.41-46.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEYMA NUR GÜNEŞ And author={Tolga Akcan}, title={Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi}, congress name={1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2021}, pages={41-46} }