Atıf Formatları
Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ÖZDEMİR Et Al. , "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi," Gıda , vol.28, no.1, pp.39-45, 2003

ÖZDEMİR, F. Et Al. 2003. Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi. Gıda , vol.28, no.1 , 39-45.

ÖZDEMİR, F., GÖLÜKÇÜ, M., & TOPUZ, A., (2003). Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi. Gıda , vol.28, no.1, 39-45.

ÖZDEMİR, FERAMUZ, MUHARREM GÖLÜKÇÜ, And AYHAN TOPUZ. "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi," Gıda , vol.28, no.1, 39-45, 2003

ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi." Gıda , vol.28, no.1, pp.39-45, 2003

ÖZDEMİR, F. GÖLÜKÇÜ, M. And TOPUZ, A. (2003) . "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi." Gıda , vol.28, no.1, pp.39-45.

@article{article, author={FERAMUZ ÖZDEMİR Et Al. }, title={Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi}, journal={Gıda}, year=2003, pages={39-45} }