F. ÖZDEMİR Et Al. , "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi," Gıda , vol.28, no.1, pp.39-45, 2003
ÖZDEMİR, F. Et Al. 2003. Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi. Gıda , vol.28, no.1 , 39-45.
ÖZDEMİR, F., GÖLÜKÇÜ, M., & TOPUZ, A., (2003). Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi. Gıda , vol.28, no.1, 39-45.
ÖZDEMİR, FERAMUZ, MUHARREM GÖLÜKÇÜ, And AYHAN TOPUZ. "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi," Gıda , vol.28, no.1, 39-45, 2003
ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi." Gıda , vol.28, no.1, pp.39-45, 2003
ÖZDEMİR, F. GÖLÜKÇÜ, M. And TOPUZ, A. (2003) . "Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi." Gıda , vol.28, no.1, pp.39-45.
@article{article, author={FERAMUZ ÖZDEMİR Et Al. }, title={Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi}, journal={Gıda}, year=2003, pages={39-45} }