F. ÖZDEMİR Et Al. , "Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.29, no.1, pp.33-40, 2003
ÖZDEMİR, F. Et Al. 2003. Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.29, no.1 , 33-40.
ÖZDEMİR, F., TOPUZ, A., GÖLÜKÇÜ, M., & ŞAHİN, H., (2003). Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.29, no.1, 33-40.
ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.29, no.1, 33-40, 2003
ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.29, no.1, pp.33-40, 2003
ÖZDEMİR, F. Et Al. (2003) . "Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.29, no.1, pp.33-40.
@article{article, author={FERAMUZ ÖZDEMİR Et Al. }, title={Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma}, journal={Gıda}, year=2003, pages={33-40} }