R. Keskin Et Al. , "Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.144, 2017
Keskin, R. Et Al. 2017. Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 144.
Keskin, R., ÇAKMAK, G. A., Şanlıbaba, P., & Uymaz Tezel, B., (2017). Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.144). Antalya, Turkey
Keskin, Raşit Et Al. "Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
Keskin, Raşit Et Al. "Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.144, 2017
Keskin, R. Et Al. (2017) . "Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.144.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Raşit Keskin Et Al. }, title={Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={144} }