Atıf Formatları
Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ü. DOĞAN Et Al. , "Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.35, no.418, pp.132-137, 1996

DOĞAN, Ü. Et Al. 1996. Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.35, no.418 , 132-137.

DOĞAN, Ü., CERTEL, M., tülek, y., ertugay, m. f., & aktaş, n., (1996). Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.35, no.418, 132-137.

DOĞAN, ÜNAL Et Al. "Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.35, no.418, 132-137, 1996

DOĞAN, ÜNAL Et Al. "Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.35, no.418, pp.132-137, 1996

DOĞAN, Ü. Et Al. (1996) . "Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.35, no.418, pp.132-137.

@article{article, author={ÜNAL DOĞAN Et Al. }, title={Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi}, journal={TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni}, year=1996, pages={132-137} }