Atıf Formatları
Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ARSLAN Et Al. , "Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi," Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.31, no.3, pp.417-422, 2016

ARSLAN, M. Et Al. 2016. Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi. Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.31, no.3 , 417-422.

ARSLAN, M., Erdurmus, C., ÖTEN, M., AYDINOĞLU, B., & ÇAKMAKÇI, S., (2016). Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi. Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.31, no.3, 417-422.

ARSLAN, MEHMET Et Al. "Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi," Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.31, no.3, 417-422, 2016

ARSLAN, MEHMET Et Al. "Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi." Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.31, no.3, pp.417-422, 2016

ARSLAN, M. Et Al. (2016) . "Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi." Turkish Journal of Agricultural and Natural Science , vol.31, no.3, pp.417-422.

@article{article, author={MEHMET ARSLAN Et Al. }, title={Mısır ile soyanın farklı oranlarda karıştırılmasıyla elde edilen silajlarda besin değerinin belirlenmesi}, journal={Turkish Journal of Agricultural and Natural Science}, year=2016, pages={417-422} }