Atıf Formatları
Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. EREN, "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2523-2540, 2020

EREN, R. 2020. Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 2523-2540.

EREN, R., (2020). Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2523-2540.

EREN, RAMAZAN. "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2523-2540, 2020

EREN, RAMAZAN. "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2523-2540, 2020

EREN, R. (2020) . "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2523-2540.

@article{article, author={RAMAZAN EREN}, title={Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={2523-2540} }