R. EREN, "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2523-2540, 2020
EREN, R. 2020. Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 2523-2540.
EREN, R., (2020). Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2523-2540.
EREN, RAMAZAN. "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2523-2540, 2020
EREN, RAMAZAN. "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2523-2540, 2020
EREN, R. (2020) . "Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2523-2540.
@article{article, author={RAMAZAN EREN}, title={Aşçılık Meslek Etiği İlkelerinin Belirlenmesine Yönelik Nitel Bir Araştırma}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={2523-2540} }