Atıf Formatları
Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ERKAN Et Al. , "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri," Kromatografi 2008 , Isparta, Turkey, pp.1, 2008

ERKAN, N. Et Al. 2008. Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri. Kromatografi 2008 , (Isparta, Turkey), 1.

ERKAN, N., Ayrancı, G., & AYRANCI, E., (2008). Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri . Kromatografi 2008 (pp.1). Isparta, Turkey

ERKAN, NACİYE, Güler Ayrancı, And EROL AYRANCI. "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri," Kromatografi 2008, Isparta, Turkey, 2008

ERKAN, NACİYE Et Al. "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri." Kromatografi 2008 , Isparta, Turkey, pp.1, 2008

ERKAN, N. Ayrancı, G. And AYRANCI, E. (2008) . "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri." Kromatografi 2008 , Isparta, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NACİYE ERKAN Et Al. }, title={Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri}, congress name={Kromatografi 2008}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2008}, pages={1} }