N. ERKAN Et Al. , "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri," Kromatografi 2008 , Isparta, Turkey, pp.1, 2008
ERKAN, N. Et Al. 2008. Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri. Kromatografi 2008 , (Isparta, Turkey), 1.
ERKAN, N., Ayrancı, G., & AYRANCI, E., (2008). Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri . Kromatografi 2008 (pp.1). Isparta, Turkey
ERKAN, NACİYE, Güler Ayrancı, And EROL AYRANCI. "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri," Kromatografi 2008, Isparta, Turkey, 2008
ERKAN, NACİYE Et Al. "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri." Kromatografi 2008 , Isparta, Turkey, pp.1, 2008
ERKAN, N. Ayrancı, G. And AYRANCI, E. (2008) . "Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri." Kromatografi 2008 , Isparta, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NACİYE ERKAN Et Al. }, title={Sıcaklık kontrollü mikrodalga ısıtma koşullarında karnosik asit ve sesamolün antioksidant olarak ayçiçek yağının oksidasyonu üzerine etkileri}, congress name={Kromatografi 2008}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2008}, pages={1} }