Atıf Formatları
Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. OZKAYNAK Et Al. , "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi," Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , Niğde, Turkey, pp.61-64, 2018

OZKAYNAK, E. Et Al. 2018. Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi. Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , (Niğde, Turkey), 61-64.

OZKAYNAK, E., DEVRAN, Z., & KAHVECI, E., (2018). Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi . Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi (pp.61-64). Niğde, Turkey

OZKAYNAK, ERCAN, ZÜBEYİR DEVRAN, And ERDEM KAHVECI. "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi," Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi, Niğde, Turkey, 2018

OZKAYNAK, ERCAN Et Al. "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi." Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , Niğde, Turkey, pp.61-64, 2018

OZKAYNAK, E. DEVRAN, Z. And KAHVECI, E. (2018) . "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi." Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , Niğde, Turkey, pp.61-64.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERCAN OZKAYNAK Et Al. }, title={Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi}, congress name={Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2018}, pages={61-64} }