Atıf Formatları
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Arman And Ö. Erdem, "TEMEL ÇİKOLATA İŞLEME TEKNİKLERİ," In TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar , Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, 2021, pp.373-396.

Arman, A. And Erdem, Ö. TEMEL ÇİKOLATA İŞLEME TEKNİKLERİ. 2021. In TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar , Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, Ankara, 373-396.

Arman, A., & Erdem, Ö., (2021). TEMEL ÇİKOLATA İŞLEME TEKNİKLERİ. TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar (pp.373-396), Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık.

Arman, ADEM, And ÖZKAN ERDEM. "TEMEL ÇİKOLATA İŞLEME TEKNİKLERİ." In TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar , 373-396. Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, 2021

Arman, ADEM And Erdem, ÖZKAN. "TEMEL ÇİKOLATA İŞLEME TEKNİKLERİ." TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar , Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, 2021, pp.373-396.

Arman, A. And Erdem, Ö. (2021) "TEMEL ÇİKOLATA İŞLEME TEKNİKLERİ", TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar . Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={ADEM ARMAN And author ={ÖZKAN ERDEM}, chaptertitle={TEMEL ÇİKOLATA İŞLEME TEKNİKLERİ}, booktitle={ TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar}, publisher={Detay Anatolia Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }