R. EREN Et Al. , "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği," Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, pp.47-64, 2017
EREN, R. Et Al. 2017. Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği. Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1 , 47-64.
EREN, R., NEBİOĞLU, O., & ŞIK, A., (2017). Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği. Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, 47-64.
EREN, RAMAZAN, OĞUZ NEBİOĞLU, And AHMET ŞIK. "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği," Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, 47-64, 2017
EREN, RAMAZAN Et Al. "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği." Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, pp.47-64, 2017
EREN, R. NEBİOĞLU, O. And ŞIK, A. (2017) . "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği." Journal of Multidisciplinary Academic Tourism , vol.2, no.1, pp.47-64.
@article{article, author={RAMAZAN EREN Et Al. }, title={Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği}, journal={Journal of Multidisciplinary Academic Tourism}, year=2017, pages={47-64} }