T. Ş. Ören Et Al. , "Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, pp.1961-1981, 2021
Ören, T. Ş. Et Al. 2021. Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3 , 1961-1981.
Ören, T. Ş., Arman, A., & Erdem, Ö., (2021). Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, 1961-1981.
Ören, Tuba, ADEM ARMAN, And ÖZKAN ERDEM. "Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, 1961-1981, 2021
Ören, Tuba Ş. Et Al. "Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, pp.1961-1981, 2021
Ören, T. Ş. Arman, A. And Erdem, Ö. (2021) . "Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, pp.1961-1981.
@article{article, author={Tuba Şahin Ören Et Al. }, title={Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2021, pages={1961-1981} }