Atıf Formatları
Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. Sarıaydın Et Al. , "Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.1, Adana, Turkey, pp.326-329, 2014

Sarıaydın, O. Et Al. 2014. Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 326-329.

Sarıaydın, O., Arslan Kulcan, A., ÖZİYCİ, H. R., & TETİK, N., (2014). Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.326-329). Adana, Turkey

Sarıaydın, Oğuzhan Et Al. "Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

Sarıaydın, Oğuzhan Et Al. "Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.326-329, 2014

Sarıaydın, O. Et Al. (2014) . "Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.326-329.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Oğuzhan Sarıaydın Et Al. }, title={Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={326-329} }