Atıf Formatları
Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. TURHAN Et Al. , "Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu," Türkiye 12. Gıda Kongresi , vol.1, Edirne, Turkey, pp.317, 2016

TURHAN, İ. Et Al. 2016. Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 317.

TURHAN, İ., Ilgın, M., GERMEÇ, M., & Ilhan, E., (2016). Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.317). Edirne, Turkey

TURHAN, İRFAN Et Al. "Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

TURHAN, İRFAN Et Al. "Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.317, 2016

TURHAN, İ. Et Al. (2016) . "Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.317.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İRFAN TURHAN Et Al. }, title={Fermente edilebilir şeker üretimi için pirinç kavuzunun asidik hidroliz koşullarının optimizasyonu}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={317} }