Atıf Formatları
Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. GÜMÜŞ Et Al. , "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları," Ulusal Tarım Kongresi 2013 , Antalya, Turkey, pp.90, 2013

GÜMÜŞ, E. Et Al. 2013. Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları. Ulusal Tarım Kongresi 2013 , (Antalya, Turkey), 90.

GÜMÜŞ, E., Kanyılmaz, M., Gülle, İ., & Sevgili, H., (2013). Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları . Ulusal Tarım Kongresi 2013 (pp.90). Antalya, Turkey

GÜMÜŞ, ERKAN Et Al. "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları," Ulusal Tarım Kongresi 2013, Antalya, Turkey, 2013

GÜMÜŞ, ERKAN Et Al. "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları." Ulusal Tarım Kongresi 2013 , Antalya, Turkey, pp.90, 2013

GÜMÜŞ, E. Et Al. (2013) . "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları." Ulusal Tarım Kongresi 2013 , Antalya, Turkey, p.90.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERKAN GÜMÜŞ Et Al. }, title={Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: II. Teknik Özellik ve Pazarlama Durumları}, congress name={Ulusal Tarım Kongresi 2013}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={90} }