Atıf Formatları
Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Onur, "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı," International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , vol.1, no.1, pp.19-25, 2017

Onur, N. 2017. Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı. International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , vol.1, no.1 , 19-25.

Onur, N., (2017). Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı. International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , vol.1, no.1, 19-25.

Onur, NESLİHAN. "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı," International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , vol.1, no.1, 19-25, 2017

Onur, NESLİHAN. "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı." International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , vol.1, no.1, pp.19-25, 2017

Onur, N. (2017) . "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı." International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , vol.1, no.1, pp.19-25.

@article{article, author={NESLİHAN ONUR}, title={Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı}, journal={International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi}, year=2017, pages={19-25} }