Atıf Formatları
Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. AKSOY And D. Narinç, "Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri," Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu , Samsun, Turkey, pp.124-130, 2013

AKSOY, T. And Narinç, D. 2013. Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri. Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu , (Samsun, Turkey), 124-130.

AKSOY, T., & Narinç, D., (2013). Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri . Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu (pp.124-130). Samsun, Turkey

AKSOY, TÜLİN, And Doğan Narinç. "Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri," Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu, Samsun, Turkey, 2013

AKSOY, TÜLİN And Narinç, Doğan. "Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri." Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu , Samsun, Turkey, pp.124-130, 2013

AKSOY, T. And Narinç, D. (2013) . "Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri." Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu , Samsun, Turkey, pp.124-130.

@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜLİN AKSOY And author={Doğan Narinç}, title={Organik ve benzeri alternatif üretim sistemlerinin etçi tavuklarda karkas ve et kalite özellikleri üzerine etkileri}, congress name={Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu}, city={Samsun}, country={Turkey}, year={2013}, pages={124-130} }