Atıf Formatları
GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Alphan, "ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ," In GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI , İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2021, pp.185-194.

Alphan, E. ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ. 2021. In GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI , Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, 185-194.

Alphan, E., (2021). ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ. GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI (pp.185-194), İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları.

Alphan, EDA. "ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ." In GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI , 185-194. İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2021

Alphan, EDA. "ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ." GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI , Çizgi Kitabevi Yayınları, 2021, pp.185-194.

Alphan, E. (2021) "ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ", GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI . İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={EDA ALPHAN}, chaptertitle={ZEYTİNYAĞI TURİZMİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ}, booktitle={ GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI}, publisher={Çizgi Kitabevi Yayınları}, city={İstanbul},year={2021} }