Y. Aktop Et Al. , "Kişniş Otu (Coriandrum sativum) Yağının Balıklarda Bitkisel Anestezik Olarak Kullanılabilirliği," 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology , Antalya, Turkey, pp.489, 2019
Aktop, Y. Et Al. 2019. Kişniş Otu (Coriandrum sativum) Yağının Balıklarda Bitkisel Anestezik Olarak Kullanılabilirliği. 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology , (Antalya, Turkey), 489.
Aktop, Y., AYDIN, B., & ÇAĞATAY, İ. T., (2019). Kişniş Otu (Coriandrum sativum) Yağının Balıklarda Bitkisel Anestezik Olarak Kullanılabilirliği . 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology (pp.489). Antalya, Turkey
Aktop, YUSUF, BAKİ AYDIN, And İFAKAT TÜLAY ÇAĞATAY. "Kişniş Otu (Coriandrum sativum) Yağının Balıklarda Bitkisel Anestezik Olarak Kullanılabilirliği," 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology, Antalya, Turkey, 2019
Aktop, YUSUF Et Al. "Kişniş Otu (Coriandrum sativum) Yağının Balıklarda Bitkisel Anestezik Olarak Kullanılabilirliği." 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology , Antalya, Turkey, pp.489, 2019
Aktop, Y. AYDIN, B. And ÇAĞATAY, İ. T. (2019) . "Kişniş Otu (Coriandrum sativum) Yağının Balıklarda Bitkisel Anestezik Olarak Kullanılabilirliği." 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology , Antalya, Turkey, p.489.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YUSUF Aktop Et Al. }, title={Kişniş Otu (Coriandrum sativum) Yağının Balıklarda Bitkisel Anestezik Olarak Kullanılabilirliği}, congress name={1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={489} }