İ. TURHAN Et Al. , "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları," Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, pp.39-44, 2007
TURHAN, İ. Et Al. 2007. Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları. Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2 , 39-44.
TURHAN, İ., TETİK, N., & KARHAN, M., (2007). Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları. Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, 39-44.
TURHAN, İRFAN, NEDİM TETİK, And MUSTAFA KARHAN. "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları," Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, 39-44, 2007
TURHAN, İRFAN Et Al. "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları." Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, pp.39-44, 2007
TURHAN, İ. TETİK, N. And KARHAN, M. (2007) . "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları." Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, pp.39-44.
@article{article, author={İRFAN TURHAN Et Al. }, title={Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları}, journal={Teknolojik Araştırmalar: GTED}, year=2007, pages={39-44} }