Atıf Formatları
Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. TURHAN Et Al. , "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları," Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, pp.39-44, 2007

TURHAN, İ. Et Al. 2007. Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları. Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2 , 39-44.

TURHAN, İ., TETİK, N., & KARHAN, M., (2007). Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları. Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, 39-44.

TURHAN, İRFAN, NEDİM TETİK, And MUSTAFA KARHAN. "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları," Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, 39-44, 2007

TURHAN, İRFAN Et Al. "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları." Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, pp.39-44, 2007

TURHAN, İ. TETİK, N. And KARHAN, M. (2007) . "Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları." Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.1, no.2, pp.39-44.

@article{article, author={İRFAN TURHAN Et Al. }, title={Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları}, journal={Teknolojik Araştırmalar: GTED}, year=2007, pages={39-44} }