Atıf Formatları
Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU, "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.," Gıda , vol.29, no.2, pp.149-157, 2004

GÖKOĞLU, N. 2004. Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.. Gıda , vol.29, no.2 , 149-157.

GÖKOĞLU, N., (2004). Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.. Gıda , vol.29, no.2, 149-157.

GÖKOĞLU, NALAN. "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.," Gıda , vol.29, no.2, 149-157, 2004

GÖKOĞLU, NALAN. "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.." Gıda , vol.29, no.2, pp.149-157, 2004

GÖKOĞLU, N. (2004) . "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.." Gıda , vol.29, no.2, pp.149-157.

@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.}, journal={Gıda}, year=2004, pages={149-157} }