N. GÖKOĞLU, "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.," Gıda , vol.29, no.2, pp.149-157, 2004
GÖKOĞLU, N. 2004. Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.. Gıda , vol.29, no.2 , 149-157.
GÖKOĞLU, N., (2004). Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.. Gıda , vol.29, no.2, 149-157.
GÖKOĞLU, NALAN. "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.," Gıda , vol.29, no.2, 149-157, 2004
GÖKOĞLU, NALAN. "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.." Gıda , vol.29, no.2, pp.149-157, 2004
GÖKOĞLU, N. (2004) . "Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.." Gıda , vol.29, no.2, pp.149-157.
@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Ton balığının (Katsuwonus pelamis, L. 1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi.}, journal={Gıda}, year=2004, pages={149-157} }